Op het terrein van de Agnus Dei kerk in Waalre staat een tandartskaravaan. Mensen die een beroep moeten doen op de voedselbank kunnen daar een gratis noodbehandeling krijgen. Tandarts Didi Landman helpt een cliënt.
Volledig scherm
Op het terrein van de Agnus Dei kerk in Waalre staat een tandartskaravaan. Mensen die een beroep moeten doen op de voedselbank kunnen daar een gratis noodbehandeling krijgen. Tandarts Didi Landman helpt een cliënt. © Sem Wijnhoven/DCI Media

Gratis tandzorg voor cliënten Voedselbank Waalre

WAALRE - Dokters van de Wereld toert met hun mondzorgkaravaan op uitnodiging van verschillende maatschappelijke organisaties elke maand een dag door een Nederlandse provincie. Vrijdag stond de tandartsbus geparkeerd voor de Agnus Dei-kerk in Waalre, van waaruit Voedselbank Aalst-Waalre opereert.

  1. Het Huis van Waalre is meer dan een gemeentehuis

    Het Huis van Waalre is meer dan een gemeente­huis

    WAALRE - Het is druk, deze doordeweekse ochtend op de begane grond in Het Huis van Waalre. Mensen die de Nederlandse taal beter willen leren spreken, voeren geanimeerde gesprekken met vrijwilligers. Er klinkt geregeld vrolijk gelach. Een stukje verderop, wat meer in de luwte, groeten twee zzp’ers elkaar om vervolgens, ieder voor zich, geconcentreerd achter hun laptop aan het werk te gaan. Ambtenaren komen de trap af, verwelkomen hun gasten en nemen plaats aan de hoge tafels in het Grand Café. Er wordt koffie besteld.