De Buurtbus vierde woensdag de 500.000ste passagier. Zij werd ontvangen door voorzitter Frans Didden en een flink aantal vrijwillige buschauffeurs.
Volledig scherm
De Buurtbus vierde woensdag de 500.000ste passagier. Zij werd ontvangen door voorzitter Frans Didden en een flink aantal vrijwillige buschauffeurs. © Kees Martens/DCI Media

Half miljoen passagiers vervoerd door Buurtbus Valkenswaard: ‘Behoefte is bewezen’

VALKENSWAARD - De Buurtbus Valkenswaard heeft woensdag zijn 500.000ste passagier vervoerd. Tamara van den Elzen uit Achel was die half miljoenste reiziger. Ze arriveerde woensdagmiddag rond twee uur met lijn 277 (Veldhoven) vanuit Achel in hartje Valkenswaard. Bij de uitstap werd de gelukkige op de Markt verwelkomd met bloemen en een cadeaubon.

  1. Deze pagina gaat verdwijnen, lees hier hoe u uw eigen gemeentepagina kunt instellen

    Deze pagina gaat verdwijnen, lees hier hoe u uw eigen gemeentepa­gi­na kunt instellen

    Op deze pagina vond je altijd het nieuws uit de streek. Om je nog lokaler nieuws te bieden, biedt het ED je nu een pagina aan met het nieuws uit jouw gemeente én de directe omgeving. Die werken we continu bij met het laatste nieuws, zodat je altijd op de hoogte bent van het nieuws om de hoek, ontroerende verhalen en interviews met andere inwoners uit je gemeente en omstreken. Klik hier om jouw eigen gemeente-pagina te kiezen.