De woning van Paul Lambrechts aan de Eindhovenseweg in Valkenswaard is zwaar beschadigd geraakt door de wateroverlast. Op zijn hele perceel stond minstens tien centimeter water. Ook de inhoud van de riolering dreef in zijn huis.
Volledig scherm
PREMIUM
De woning van Paul Lambrechts aan de Eindhovenseweg in Valkenswaard is zwaar beschadigd geraakt door de wateroverlast. Op zijn hele perceel stond minstens tien centimeter water. Ook de inhoud van de riolering dreef in zijn huis. © DCI Media

Helemaal klaar met wéér een poepstroom in huis: ‘Alles stinkt naar de stront’

VALKENSWAARD - Niet lang na de eerste regendruppels vrijdagavond spuit in het huis van de Valkenswaardse Claire Peijnenburg het water al vanuit de wc omhoog. Terwijl de riolering voor een grote ravage zorgt in de woning, stroomt intussen ook het regenwater via alle deuren het huis aan de Eindhovenseweg binnen. 

  1. Baas failliete ontharingskliniek Just Wellness zit vast: ruim miljoen euro achterover gedrukt
    PREMIUM

    Baas failliete ontharings­kli­niek Just Wellness zit vast: ruim miljoen euro achterover gedrukt

    EINDHOVEN/VALKENSWAARD - Bij de failliete Valkenswaardse keten van ontharingsklinieken Just Wellness is voor meer dan een miljoen euro achterovergedrukt, blijkt na diepgravend onderzoek van de curator. Met contante betalingen van klanten werden luxe auto’s gekocht, facturen werden vervalst. Bestuurder Paul L. is gearresteerd omdat hij onvoldoende meewerkt om de waarheid boven tafel te krijgen. Hij zit vast.