Volledig scherm
PREMIUM
Piet Rottier © Dave Hendriks - Foto Meulenhof

Het opmerkelijke relaas van lampenman Piet Rottier uit Valkenswaard

VALKENSWAARD - Piet Rottier uit Valkenswaard heeft in een jaar tijd drie boeken geschreven over zijn, op z’n zachtst gezegd, bijzondere belevenissen. 

Piet Rottier loopt druk heen en weer langs de lange toonbank van zijn fel verlichte lampenwinkel in Valkenswaard. Terwijl hij zijn verhaal doet, slaat de ondernemer zo nu en dan hard op het bovenblad van de balie om zijn woorden kracht bij te zetten. ,,Dat is toch absurd!?”, voegt hij geregeld aan zijn vele anekdotes toe.

  1. Pannenkoeken bakken met je hart in Aalst, op Nationale Pannenkoekendag
    VIDEO

    Pannenkoe­ken bakken met je hart in Aalst, op Nationale Pannenkoe­ken­dag

    WAALRE - Op basisschool De Meent in Aalst werden vrijdag, op Nationale Pannenkoekendag, pannenkoeken in allerlei vormen en maten gebakken. In de keuken was het een vrolijke (jan)boel en er werden heel wat baksels ‘geflipt’. De zoete lekkernij werd deze dag door de leerlingen van groep 7 speciaal bereid voor 25 genodigden van de Stichting Met je Hart. Deze organisatie verbindt eenzame ouderen door ervoor te zorgen dat ze elkaar en andere mensen kunnen ontmoeten. Hoe je hieraan betekenis geeft, werd vrijdag duidelijk tijdens een vrolijke lunch.