Foto ter illustratie
Volledig scherm
PREMIUM
Foto ter illustratie © Thinkstock

Hockeyclub HOD in Valkenswaard kritisch op Sportakkoord: ‘Alleen maar gepraat’

VALKENSWAARD - Al op voorhand geeft HOD-voorzitter Ruud van de Rakt aan geen zin te hebben in het nieuwe Sportakkoord Valkenswaard. Hij noemt het een herhaling van zetten.

Binnen Valkenswaard wordt gewerkt aan de oprichting van een plaatselijk Sportakkoord. Voorzitter Ruud van de Rakt van hockeyclub HOD, een van de grootste teamsportvereniging van de gemeente, zal geen medewerking verlenen aan de totstandkoming van die organisatie. Met verwijzing naar onder meer de Sportraad Valkenswaard: ,,Oude wijn in nieuwe zakken.”

  1. Verwarring rond Het Klooster in Waalre: wat blijft over van het dorpshuisgevoel?

    Verwarring rond Het Klooster in Waalre: wat blijft over van het dorpshuis­ge­voel?

    WAALRE - Aan de onzekerheid rond Het Klooster in Waalre-dorp lijkt maar geen einde te komen. Wat blijft straks over van het echte dorpshuisgevoel? Zorgaanbieder Futuris wijzigt de koers en wil geen beheer meer doen in het monumentale pand, alleen de zorg voor de bewoners van de 22 appartementen. De vier investeerders de het gebouw kochten, moeten voor dat onderdeel dus op zoek naar een oplossing. Wellicht kunnen de verenigingen die het pand gebruiken straks niet veel meer verwachten dan een geopende deur en een koffieautomaat.