Het Brouwersgatse carnaval wordt dit jaar thuis gevierd, met behulp van het carnavalspakket van CV De Pintenwippers. Luciën van den Heuvel (links) en Linda Verberne bij het beeld van De Pintenwipper in Dommelen.
Volledig scherm
Het Brouwersgatse carnaval wordt dit jaar thuis gevierd, met behulp van het carnavalspakket van CV De Pintenwippers. Luciën van den Heuvel (links) en Linda Verberne bij het beeld van De Pintenwipper in Dommelen. © Kees Martens/DCI Media

In Brouwersgat zijn ze klaar voor ‘thuiscarnaval’

DOMMELEN - Hoewel carnaval dit jaar definitief niet doorgaat, zetten ze in Dommelen alles op alles om er toch een feest van te maken. Een thuispakket is één van de redders in nood.

 1. Klassenstrijd op het Were Di in Valkenswaard om zoveel mogelijk kilometers te maken

  Klassen­strijd op het Were Di in Valkens­waard om zoveel mogelijk kilometers te maken

  VALKENSWAARD - Op de Valkenswaardse scholengemeenschap Were Di woedt deze week een strijd. Het is een strak georganiseerde sportieve competitie die per klas per leerjaar en per vaksectie is opgezet. Tijdens deze sportchallenge, die zeven aaneengesloten dagen duurt, gaan zowel de leerlingen als de medewerkers van de school, dagelijks tussen 07.00 uur en het moment dat de avondklok 21.00 uur slaat, zoveel mogelijk kilometers maken.
 1. Vier aanhoudingen bij ‘redelijk groot’ amfetaminelab in Neerkant
  Play

  Vier aanhoudin­gen bij ‘redelijk groot’ amfetami­nelab in Neerkant

 2. NASA deelt eerste 360°-panoramafoto van Mars
  Play

  NASA deelt eerste 360°-panoramafo­to van Mars