Volledig scherm
De fietsster kwam op de Vasco de Gamastraat in Valkenswaard na een val onder de truck terecht. Ze overleed ter plekke. © Bert Jansen

In Valkenswaard verongelukte fietsster is 77-jarige vrouw uit Veldhoven

VELDHOVEN/VALKENSWAARD - De fietsster die woensdag om het leven kwam na een aanrijding met een vrachtwagen in Valkenswaard, is een 77-jarige vrouw uit Veldhoven. Dat maakte de politie donderdagochtend bekend.

De vrouw fietste op de Vasco da Gamastraat in Valkenswaard en kwam in aanrijding met een truck, viel, en kwam onder de truck terecht. Hulpverleners rukten massaal uit, maar konden niet voorkomen dat de vrouw ter plekke aan haar verwondingen overleed. 

Er is nog niets bekend over de oorzaak van het ongeval. De chauffeur van de truck legde na het ongeval een verklaring af op het politiebureau.

De Vasco da Gamastraat was na het ongeval enkele uren afgesloten in verband met onderzoek.

  1. Gemeente opent balie in Medisch Centrum Aalst: ‘Binnenlopen is laagdrempeliger dan mailen of bellen’

    Gemeente opent balie in Medisch Centrum Aalst: ‘Binnenlo­pen is laagdrempe­li­ger dan mailen of bellen’

    WAALRE - Inwoners van de gemeente Waalre met vragen over bijvoorbeeld thuishulp, jeugdhulp, schuldhulp of mantelzorg kunnen sinds kort terecht in het Medisch Centrum Aalst. Omdat zorgconsulenten nu in dezelfde ruimte zitten als onder meer de huisarts en GGD moet het makkelijker worden om bij de gemeente aan te kloppen voor hulp. Want, zo zegt de gemeente: binnenlopen is laagdrempeliger dan bellen of mailen.