Foto ter illustratie
Volledig scherm
Foto ter illustratie © Thinkstock

Jongeman (16) probeert Esso in Valkenswaard te beroven met stok en vlucht de bossen in

VALKENSWAARD - Een jongen van 16 jaar oud probeerde woensdagmiddag rond 12.30 uur een Esso-tankstation te beroven aan de Eindhovenseweg in Valkenswaard. Hij kon snel worden opgepakt.

De jongen liep met een stok in zijn hand de winkel van het tankstation binnen. Hij riep om geld. Toen het hem waarschijnlijk niet snel genoeg ging, griste hij wat spullen mee uit een rek en ging ervandoor, aldus een woordvoerder van de politie.

Gealarmeerde agenten vonden snel daarna een jongeman die voldeed aan het signalement in de bossen dichtbij het tankstation. Hij is opgepakt. Er wordt onderzoek gedaan naar de poging tot beroving.  

Medewerkers en klanten van het tankstation bleven ongedeerd.

  1. Verwarring rond Het Klooster in Waalre: wat blijft over van het dorpshuisgevoel?

    Verwarring rond Het Klooster in Waalre: wat blijft over van het dorpshuis­ge­voel?

    WAALRE - Aan de onzekerheid rond Het Klooster in Waalre-dorp lijkt maar geen einde te komen. Wat blijft straks over van het echte dorpshuisgevoel? Zorgaanbieder Futuris wijzigt de koers en wil geen beheer meer doen in het monumentale pand, alleen de zorg voor de bewoners van de 22 appartementen. De vier investeerders de het gebouw kochten, moeten voor dat onderdeel dus op zoek naar een oplossing. Wellicht kunnen de verenigingen die het pand gebruiken straks niet veel meer verwachten dan een geopende deur en een koffieautomaat.