Volledig scherm
PREMIUM
Kinderboerderij De Kleine Meer © Jean Pierre Reijnen

Kinderboerderij in Valkenswaard zoekt naarstig naar geld

VALKENSWAARD - Kinderboerderij De Kleine Meer in Valkenswaard gaat actievoeren om financieel te overleven. Het motto van de inzamelingsactie is ,,Alle bee(s)tjes helpen. Kleine en grote óók!.”

De Valkenswaardse Kinderboerderij De Kleine Meer zoekt steun bij de plaatselijke ondernemers om te kunnen blijven bestaan. Vooral de sponsoractie ‘Club van 100’ moet structureel de kas spekken om het voortbestaan van de kinderboerderij te garanderen. De actie start aan het einde van het jaar. Binnenkort begint een loterij en na de zomer volgt een donateursactie voor particulieren. Ook de verhuur van het gebouw moet geld in het laatje brengen.

  1. Pannenkoeken bakken met je hart in Aalst, op Nationale Pannenkoekendag
    VIDEO

    Pannenkoe­ken bakken met je hart in Aalst, op Nationale Pannenkoe­ken­dag

    WAALRE - Op basisschool De Meent in Aalst werden vrijdag, op Nationale Pannenkoekendag, pannenkoeken in allerlei vormen en maten gebakken. In de keuken was het een vrolijke (jan)boel en er werden heel wat baksels ‘geflipt’. De zoete lekkernij werd deze dag door de leerlingen van groep 7 speciaal bereid voor 25 genodigden van de Stichting Met je Hart. Deze organisatie verbindt eenzame ouderen door ervoor te zorgen dat ze elkaar en andere mensen kunnen ontmoeten. Hoe je hieraan betekenis geeft, werd vrijdag duidelijk tijdens een vrolijke lunch.