Het stuk voormalige landbouwgrond ten noorden van het Greveschutven wordt door Brabants Landschap het Achtereinds Laag genoemd.
Volledig scherm
Het stuk voormalige landbouwgrond ten noorden van het Greveschutven wordt door Brabants Landschap het Achtereinds Laag genoemd. © Jean Pierre Reijnen/DCI Media

Natuurherstelproject bij Greveschutven nadert volgende fase

WAALRE/VALKENSWAARD - Een gevarieerd en kleinschalig stukje Achtereind creëren vol zeldzame insecten, amfibieën en vogels. Dat is de inzet van de tweede fase van het project ‘Natuurherstel Greveschutven en omgeving', uitgevoerd door Brabants Landschap. Komende maand gaan de werkzaamheden, gecentreerd op een stuk voormalig landbouwgebied in Waalre, aan de beurt.

  1. Wilma Balvers (1960-2021) kon blijven lachen hoe ziek ze ook was; ‘Het is wat het is’, zei ze dan
    PREMIUM
    In herinnering

    Wilma Balvers (1960-2021) kon blijven lachen hoe ziek ze ook was; ‘Het is wat het is’, zei ze dan

    Na haar slechtnieuwsgesprek in november vorig jaar besloot Wilma Balvers dat ze foto’s wilde laten maken, nu het nog kon. Op een van die foto’s is ze op de rug te zien, loopt ze weg met een koffer in haar hand. Zo wilde ze het zelf graag, want ze begon immers aan haar laatste reis. Haar verjaardag op 28 december haalde ze niet meer. Wilma overleed op kerstavond, in het bijzijn van haar man, dochters en kleinzoon.