De plantekening voor het woningbouwproject aan de Meester Slootsweg in Waalre laat zien dat het perceel een hofje krijgt waar toekomstige bewoners elkaar kunnen ontmoeten. Als het aan een groep omwonenden ligt wordt hele plan echter naar een andere plek verplaatst.
Volledig scherm
PREMIUM
De plantekening voor het woningbouwproject aan de Meester Slootsweg in Waalre laat zien dat het perceel een hofje krijgt waar toekomstige bewoners elkaar kunnen ontmoeten. Als het aan een groep omwonenden ligt wordt hele plan echter naar een andere plek verplaatst. © Gemeente Waalre

Omwonenden keren zich tegen plan tijdelijke woningen in Waalre: ‘Belangen niet goed afgewogen’

WAALRE - Heeft de gemeente alle belangen goed meegewogen bij het plan om dertig tijdelijke woningen neer te zetten aan de Meester Slootsweg in Waalre-dorp? Die vraag stond centraal tijdens een recente zitting van de bezwarencommissie in het Huis van Waalre.

  1. Bax getergd naar WK-apotheose na ‘discutabele straf’: ‘Dat is echt ongelofelijk, je doet zoveel moeite...’
    PREMIUM

    Bax getergd naar WK-apotheose na ‘discutabe­le straf’: ‘Dat is echt ongelofe­lijk, je doet zoveel moeite...’

    Etienne Bax kan zondag in het Duitse Rudersberg samen met bakkenist Ondrej Cermak zijn vijfde WK-titel zijspancross pakken. Daarvoor moet de Bergeijker wel vijf punten goedmaken op WK-leider Kert Varik. Eigenlijk had Bax met tien punten voorsprong af moeten reizen naar de finale, maar een Estse marshall tikte hem op de vingers en zette Bax tien plaatsen terug.