Volledig scherm
PREMIUM
© Jean Pierre Reijnen

Onderzoek in Valkenswaard wijst uit: buurt wil niet méér activiteiten op het Eurocircuit

VALKENSWAARD - De meeste mensen die dichtbij het Eurocircuit in Valkenswaard wonen, willen niet dat de crossbaan in de toekomst intensiever wordt gebruikt. Bijna tachtig procent maakt zich zorgen over een eventuele uitbreiding van activiteiten. 

Dat zijn de meest opvallende uitkomsten van het onafhankelijk onderzoek dat de gemeente Valkenswaard heeft laten uitvoeren onder huishoudens in de omgeving van het motorsportterrein. De gemeente wil in beeld krijgen of er draagvlak is voor intensiever gebruik van het terrein, zoals de rallycrossvereniging graag zou willen. 

  1. Pannenkoeken bakken met je hart in Aalst, op Nationale Pannenkoekendag
    VIDEO

    Pannenkoe­ken bakken met je hart in Aalst, op Nationale Pannenkoe­ken­dag

    WAALRE - Op basisschool De Meent in Aalst werden vrijdag, op Nationale Pannenkoekendag, pannenkoeken in allerlei vormen en maten gebakken. In de keuken was het een vrolijke (jan)boel en er werden heel wat baksels ‘geflipt’. De zoete lekkernij werd deze dag door de leerlingen van groep 7 speciaal bereid voor 25 genodigden van de Stichting Met je Hart. Deze organisatie verbindt eenzame ouderen door ervoor te zorgen dat ze elkaar en andere mensen kunnen ontmoeten. Hoe je hieraan betekenis geeft, werd vrijdag duidelijk tijdens een vrolijke lunch.