Een inwoner van Valkenswaard filmde stiekem zich verkledende jongens in de kleedkamer van zijn sportschool en wilde dat via een Russische site verkopen. ,,Er wordt grof geld voor neergelegd.”
Volledig scherm
PREMIUM
Een inwoner van Valkenswaard filmde stiekem zich verkledende jongens in de kleedkamer van zijn sportschool en wilde dat via een Russische site verkopen. ,,Er wordt grof geld voor neergelegd.” © ANP

Opgepakt door de Australische zedenpolitie: man filmt Valkenswaardse jongens om rijk te worden

DEN BOSCH - Vanuit Australië werd hij betrapt op het aanbieden van kinderporno. Maar nee, echt waar, een man uit Valkenswaard bezweert dat blote jongens hem niks doen. Hij filmde ze stiekem in zijn sportschool enkel om foto’s te verkopen en zo ‘rijk te worden’. Geld leverde het hem niet op. Wel een eis van 180 uur werkstraf.

 1. Nog steeds veel vragen in kwestie-Daams: houthandel hoopt dat er snel duidelijkheid komt
  PREMIUM

  Nog steeds veel vragen in kwes­tie-Daams: houthandel hoopt dat er snel duidelijk­heid komt

  VALKENSWAARD - Dat er in het dossier rond houthandel Daams ‘afkeurenswaardige dingen’ zijn gebeurd, zoals raadslid Peter van Steensel donderdagavond fijntjes opmerkte, daarover is de Valkenswaardse politiek het in grote lijnen wel eens. Maar de vraag of wethouders Kees Marchal (CDA) en Theo Geldens (H&G) in de hele kwestie ook echt buiten de lijntjes hebben gekleurd, hangt nog steeds boven de markt.
 1. Flinke brand legt schuur bij Helmondse woning in de as
  Play

  Flinke brand legt schuur bij Helmondse woning in de as

 2. Brabanders tanken massaal in België: 'Het scheelt 15 tot 20 cent per liter'
  Play

  Brabanders tanken massaal in België: 'Het scheelt 15 tot 20 cent per liter'