Fractievoorzitter Jo Claessen (links) van Aalst Waalre Belang tijdens de verkiezingscampagne van 2018 in gesprek met een passant. Zijn partij uitte maandag in een persbericht kritiek die bij de oppositiepartijen in het verkeerde keelgat schoot.
Volledig scherm
Fractievoorzitter Jo Claessen (links) van Aalst Waalre Belang tijdens de verkiezingscampagne van 2018 in gesprek met een passant. Zijn partij uitte maandag in een persbericht kritiek die bij de oppositiepartijen in het verkeerde keelgat schoot. © AWB

Partij vliegt er met gestrekt been in: politieke onrust in Waalre laait al na dagen op door persbericht

WAALRE - Een persbericht van de fractie van Aalst Waalre Belang (AWB) voelt als een gestrekt been op de achillespezen van de oppositiepartijen. De wethouders is het werken ‘onmogelijk gemaakt’ door een ‘nietsontziende oppositie’, schrijft de coalitiepartij maandag in een persbericht over de bestuurlijke crisis in Waalre. 

 1. Welke wethouders nu? Als ze maar ervaren zijn en van vér buiten Waalre komen
  PREMIUM

  Welke wethouders nu? Als ze maar ervaren zijn en van vér buiten Waalre komen

  WAALRE - ,,Waarom houden de wethouders hun mond over het hele gebeuren? Bang voor de beerput?” Hans van Baal van dorpshuis De Pracht in Aalst begrijpt niets van de crisis in Waalre. Nu na het vertrek van burgemeester Brenninkmeijer ook de vier wethouders opstappen, heeft hij een advies voor de opvolgers: ,,De nieuwe bestuurders moeten in ieder geval gepokt en gemazeld zijn, maar vooral ook: niet politiek gebonden.”
 1. Mandy & Tjeerd hebben drive-through bruiloft: 'Het etentje is bij de McDonald's'
  Play

  Mandy & Tjeerd hebben dri­ve-through bruiloft: 'Het etentje is bij de McDonald's'

 2. Auto rijdt met volle snelheid in op moskee Mekka
  Play

  Auto rijdt met volle snelheid in op moskee Mekka