Volledig scherm
Prins Joep I. © RV

Prins Joep Thomassen voert Valkenswaard aan

VALKENSWAARD - Joep Thomassen is zaterdagavond uitgeroepen tot de 67ste prins van Striepersgat (Valkenswaard). Hij regeert onder de naam Joep d’n Urste. En zijn leuze is ’Ja! Striepersgat, da’s nou krek wa’k wou’. Tot zijn adjudant is benoemd Arno Jacobs.

Joep Thomassen (55) is lid van de plaatselijke carnavalsvereniging ‘Wij mee ons vieren en de rest’. Binnen de overkoepelende carnavalsstichting was hij eerder lid van de sponsorcommissie. In 1978 en 1979 was  Thomassen Jeugdprins van Striepersgat.

Joep woont met vrouw Anja en vijf kinderen in Hooge Mierde. Hij is directeur van het Valkenswaardse bedrijf ‘Ja!, Reclame & Styling’. In jaren tachtig speelde hij in het eerste elftal van voetbalvereniging De Valk.

  1. Politie: bende schoonzoon Otto zat achter lab in Hechtel-Eksel waar drie jonge mannen omkwamen
    PREMIUM

    Politie: bende schoonzoon Otto zat achter lab in Hech­tel-Ek­sel waar drie jonge mannen omkwamen

    EINDHOVEN - De politie heeft in Tiel, Culemborg en Geffen dinsdagmorgen opnieuw vier verdachten aangehouden in het onderzoek naar een groot drugsnetwerk waarvan ook de schoonzoon van No Surrender-oprichter Klaas Otto deel zou uitmaken. Het gaat om mannen van respectievelijk 37, 38, 62 en 59 jaar. De bende is volgens de politie onder meer verantwoordelijk voor het drugslab in het Belgische Hechtel-Eksel waar in januari drie jonge laboranten uit Eindhoven en Valkenswaard om het leven kwamen.