Houthandel Daams aan de Dommelsweg, met links de buitenopslag die de ondernemer naar het weiland naast zijn bedrijfspand aan de overkant wil verplaatsen.
Volledig scherm
Houthandel Daams aan de Dommelsweg, met links de buitenopslag die de ondernemer naar het weiland naast zijn bedrijfspand aan de overkant wil verplaatsen.

Provincie maakt bezwaar tegen vergunning voor houthandel Daams in ‘kwetsbaar Dommeldal’

VALKENSWAARD - De provincie maakt bezwaar tegen de vergunning voor houthandel Daams die de gemeente Valkenswaard onlangs heeft afgegeven. Ze vindt dat de provinciale belangen onvoldoende zijn meegewogen bij het verlenen van een vergunning voor deze locatie, onder meer omdat die zich bevindt in kwetsbaar gebied in het Dommeldal.

 1. Ook GGD mag vaccinrestjes gebruiken, dat maakt honderden prikken per week extra mogelijk
  PREMIUM

  Ook GGD mag vaccinrest­jes gebruiken, dat maakt honderden prikken per week extra mogelijk

  EINDHOVEN/HELMOND - Gespecialiseerde GGD-medewerkers op de priklocatie in het Indoor Sportcentrum in Eindhoven mogen vanaf volgende week ook de restjes gaan gebruiken die nu achterblijven in een flacon met het coronavaccin. Dat betekent dat er naar verwachting per week 350 mensen extra een prik kunnen krijgen. Apothekers van het Elkerliek ziekenhuis spelen een sleutelrol in de hele operatie.
 1. Waarom zou je het coronavaccin nemen als je gezond bent?
  Play

  Waarom zou je het coronavac­cin nemen als je gezond bent?

 2. Horecaondernemers gooien terrassen open: 'Het is klaar, de maat is vol'
  Play

  Horecaon­der­ne­mers gooien terrassen open: 'Het is klaar, de maat is vol'