Volledig scherm
Prins Heerlijk van Brouwersgat: Rob van Bommel. © Suzanne Schellens

Rob van Bommel prins van Dommelen

DOMMELEN - Rob van Bommel is vrijdag gepresenteerd als prins van Dommelen. Hij gaat als Prins Heerlijk voor in het carnaval in Brouwersgat. 

Van Bommel is getrouwd met Kim. Samen hebben ze twee kinderen. De nieuwe prins is opgegroeid onder de rook van de Dommelsche bierbrouwerij en werkzaam bij de politie in het basisteam Dommelstroom. In zijn vrije tijd voetbalt hij bij RKVV Dommelen. Met zijn broer Frank als adjudant aan zijn zijde gaat hij het carnaval in met de leus 'Als ge bent geboren aan d'n toog, houde 't carnaval hoog!'.

  1. Politie: bende schoonzoon Otto zat achter lab in Hechtel-Eksel waar drie jonge mannen omkwamen
    PREMIUM

    Politie: bende schoonzoon Otto zat achter lab in Hech­tel-Ek­sel waar drie jonge mannen omkwamen

    EINDHOVEN - De politie heeft in Tiel, Culemborg en Geffen dinsdagmorgen opnieuw vier verdachten aangehouden in het onderzoek naar een groot drugsnetwerk waarvan ook de schoonzoon van No Surrender-oprichter Klaas Otto deel zou uitmaken. Het gaat om mannen van respectievelijk 37, 38, 62 en 59 jaar. De bende is volgens de politie onder meer verantwoordelijk voor het drugslab in het Belgische Hechtel-Eksel waar in januari drie jonge laboranten uit Eindhoven en Valkenswaard om het leven kwamen.