Volledig scherm
Prins Ruud d'n Urste met adjudanten (links Bart Vos, rechts Ruud Sparidaens) © Keien

Ruud d'n Urste prins van De Keien in Waalre

WAALRE - Ruud Verbeek (31) is sinds zaterdag de nieuwe heerser over de Keien. Hij werkt als manager bij Albert Heijn. Carnaval zit in zijn bloed: eerder was Verbeek al jeugdprins en adjudant (2 keer zelfs). 

Ruud d'n Urste is al sinds zijn jeugd lid van VV Waalre waar hij speelde in diverse teams. Sinds twee jaar fungeert hij als elftalleider van het eerste. In de weekenden drinkt hij graag een biertje met vrienden of kijkt hij een goede film of serie.

Als adjudanten treden Bart Vos en Ruud Sparidaens aan. De leus van de nieuwe prins: 'Carnaval 20-20, alles vur de gein!'

  1. Politie: bende schoonzoon Otto zat achter lab in Hechtel-Eksel waar drie jonge mannen omkwamen
    PREMIUM

    Politie: bende schoonzoon Otto zat achter lab in Hech­tel-Ek­sel waar drie jonge mannen omkwamen

    EINDHOVEN - De politie heeft in Tiel, Culemborg en Geffen dinsdagmorgen opnieuw vier verdachten aangehouden in het onderzoek naar een groot drugsnetwerk waarvan ook de schoonzoon van No Surrender-oprichter Klaas Otto deel zou uitmaken. Het gaat om mannen van respectievelijk 37, 38, 62 en 59 jaar. De bende is volgens de politie onder meer verantwoordelijk voor het drugslab in het Belgische Hechtel-Eksel waar in januari drie jonge laboranten uit Eindhoven en Valkenswaard om het leven kwamen.