De raadzaal in het Waalrese gemeentehuis. De plek waar veel oude vetes blijven terugkeren en waar het wantrouwen tussen raadsleden onderling en tussen de raad en het college van B en W soms bijna tastbaar was.
Volledig scherm
PREMIUM
De raadzaal in het Waalrese gemeentehuis. De plek waar veel oude vetes blijven terugkeren en waar het wantrouwen tussen raadsleden onderling en tussen de raad en het college van B en W soms bijna tastbaar was. © DCI Media

Ruziënd bestuur is weg, maar chaos in Waalre lost niet vanzelf op

WAALRE - De kritiek van een groot deel van de raad was al weken niet van de lucht en het wantrouwen in de Waalrese raadzaal bijna tastbaar. Het vertrek van de vier wethouders was door het brede gebrek aan steun nagenoeg onvermijdelijk. Donderdag trokken ze die conclusie zelf ook.

  1. Het nieuwe vliegerterrein in Borkel en Schaft trekt tientallen vliegeraars en honderden bezoekers

    Het nieuwe vliegerter­rein in Borkel en Schaft trekt tientallen vliege­raars en honderden bezoekers

    BORKEL EN SCHAFT - Al vanuit de verte maakt het nieuwe terrein van het Vliegerfestival Valkenswaard een bijzonder indruk. Zonovergoten, vrolijk wapperende vlaggen, tientallen kleurrijke vliegers hoog in de lucht. Organisator Martijn Vermeulen blikt op een druk terras aan Klein Borkel in Borkel en Schaft al vooruit: ,,Een terrein met veel mogelijkheden. We zullen hier volgend jaar zeker weer zijn.”