Volledig scherm
PREMIUM
Het vijfde elftal van voetbalclub RKVV Waalre krijgt sm-club Domination Palace uit Valkenswaard als sponsor. © Davy van Lieshout

SM-club moet voetbalelftal Waalre 5 gaan opzwepen

WAALRE - De mannen van RKVV Waalre 5 behoren binnenkort waarschijnlijk tot de gelukkigste spelers uit de kelder van het regionale voetbal. Voetballers die daar de pollen uit de grond schoppen, hoeven meestal niet te tellen op veel publiek. 

Aan de zijlijn staat hooguit een paar trouwe ouders, wat katerige vrienden en misschien een kersverse vriendin. Maar de Waalrenaren mogen zich voorzichtig verheugen op meer: joelende dames in leren en latex pakjes. Om over het eerstvolgende elftaluitstapje nog maar te zwijgen.

  1. Valkenswaardse kampioenen gehuldigd: Sven van der Mierden Sportman van 2018

    Valkens­waard­se kampioenen gehuldigd: Sven van der Mierden Sportman van 2018

    VALKENSWAARD - Sven van der Mierden is vrijdagavond tijdens het Sportgala Valkenswaard uitgeroepen tot Sportman van 2018. Hij kreeg de titel onder meer vanwege zijn winst op het ONK motorcross en zijn prestaties bij de Dutch Masters of Motorcross en Red Bull Knock Out. Powerliftster Pleun Dekkers werd Sportvrouw 2018 door haar negende plaats op het WK. De titel Sportteam ging naar het vierde elftal van RKVV Dommelen dat eindelijk eens kampioen werd.