Speeltuin de Klimbim in Waalre vierde dit weekend het 60-jarig bestaan. Poppenkastpop Jan Klaassen beleefde tot plezier van de kinderen de gekste avonturen.
Volledig scherm
Speeltuin de Klimbim in Waalre vierde dit weekend het 60-jarig bestaan. Poppenkastpop Jan Klaassen beleefde tot plezier van de kinderen de gekste avonturen. © Kees Martens/DCI Media

Speeltuin de Klimbim is 60 jaar jong en viert feest: ‘Plezier in de speeltuin is van alle tijden’

WAALRE - Al van verre hoor je kinderen meelevend joelen en krijsen. Ze genieten van een voorstelling van Poppenkast Pluim. Jan Klaassen beleeft memorabele avonturen, precies zoals de pop dat zes decennia geleden ook al deed. Met verschillende activiteiten vierde speeltuin De Klimbim het afgelopen weekend haar diamanten jubileum.

  1. Een nieuwe jas voor lichtdrukkerij Dereumaux in Eindhoven, wie was erbij in 1958?

    Een nieuwe jas voor lichtdruk­ke­rij Dereumaux in Eindhoven, wie was erbij in 1958?

    EINDHOVEN - Lichtdrukkerij Dereumaux verhuisde in 1958 naar een nieuw onderkomen in Eindhoven. Wie heeft er nog herinneringen aan of anekdotes over dit bekende Eindhovense bedrijf. Wie kende de eigenaar, heeft er gewerkt of was er klant? En naar welk pand in Eindhoven verhuisde de drukkerij eigenlijk? Wie meer weet, mag zich melden. Mailen kan naar d.hoekstra@ed.nl. Kijk ook op ed.nl/oudedoos voor meer foto’s.