Pieter Oostveen en Lucille Wetemans in het horecagedeelt van het vernieuwde Sportcentrum De Wedert in Valkenswaard.
Volledig scherm
PREMIUM
Pieter Oostveen en Lucille Wetemans in het horecagedeelt van het vernieuwde Sportcentrum De Wedert in Valkenswaard. © Fotopersburo van de Meulenhof

Sportcentrum De Wedert in Valkenswaard: zeven dagen per week een thuis voor iedereen

VALKENSWAARD - De exploitatie van het nieuwe Sportcentrum De Wedert blijft geheel in gemeentelijke handen. Het horecadeel gaat open van ’s morgens vroeg tot ’s avonds laat.

Samen met locatiemanager Lucille Wetemans is projectmanager horeca Pieter Oostveen in de weer om een plan op te stellen voor de totale organisatie en exploitatie van het nieuwe sportcentrum. ,,Over twee jaar moet duidelijk zijn of het gaat leiden tot een interne of externe verzelfstandiging’’, zeggen de twee.

  1. Verwarring rond Het Klooster in Waalre: wat blijft over van het dorpshuisgevoel?

    Verwarring rond Het Klooster in Waalre: wat blijft over van het dorpshuis­ge­voel?

    WAALRE - Aan de onzekerheid rond Het Klooster in Waalre-dorp lijkt maar geen einde te komen. Wat blijft straks over van het echte dorpshuisgevoel? Zorgaanbieder Futuris wijzigt de koers en wil geen beheer meer doen in het monumentale pand, alleen de zorg voor de bewoners van de 22 appartementen. De vier investeerders de het gebouw kochten, moeten voor dat onderdeel dus op zoek naar een oplossing. Wellicht kunnen de verenigingen die het pand gebruiken straks niet veel meer verwachten dan een geopende deur en een koffieautomaat.