De verslagenheid was niet eens zo groot op de ochtend van de brand. Chef Middelweerd dacht de deuren snel weer te kunnen openen. Ze zouden ruim drie maanden dicht blijven.
Volledig scherm
PREMIUM
De verslagenheid was niet eens zo groot op de ochtend van de brand. Chef Middelweerd dacht de deuren snel weer te kunnen openen. Ze zouden ruim drie maanden dicht blijven. © Fotopersburo Bert Jansen / Rico Vogels

Sterrenrestaurant De Treeswijkhoeve herrijst uit de as in korte documentaire

WAALRE - Wat doe je als een brand in de keuken je dwingt om je sterrenrestaurant dicht te gooien? Het overkwam De Treeswijkhoeve in Waalre eind vorig jaar. Over de periode tussen de brand en de heropening is een korte documentaire gemaakt.

  1. Een nieuwe jas voor lichtdrukkerij Dereumaux in Eindhoven, wie was erbij in 1958?

    Een nieuwe jas voor lichtdruk­ke­rij Dereumaux in Eindhoven, wie was erbij in 1958?

    EINDHOVEN - Lichtdrukkerij Dereumaux verhuisde in 1958 naar een nieuw onderkomen in Eindhoven. Wie heeft er nog herinneringen aan of anekdotes over dit bekende Eindhovense bedrijf. Wie kende de eigenaar, heeft er gewerkt of was er klant? En naar welk pand in Eindhoven verhuisde de drukkerij eigenlijk? Wie meer weet, mag zich melden. Mailen kan naar d.hoekstra@ed.nl. Kijk ook op ed.nl/oudedoos voor meer foto’s.