Angèle Willems (links) en Simone Collijn van De Eindhovensche Golf zijn betrokken bij de organisatie van het Dutch Amateurs Championship.
Volledig scherm
Angèle Willems (links) en Simone Collijn van De Eindhovensche Golf zijn betrokken bij de organisatie van het Dutch Amateurs Championship. © Sem Wijnhoven/DCI Media

Toptoernooi voor amateurs bij Eindhovensche Golf geniet in Europa steeds meer aanzien

VALKENSWAARD - De Eindhovensche Golf houdt van 11 tot en met 13 augustus samen met de Koninklijke Nederlandse Golf Federatie, het Dutch Amateur Championship (DAC). Het evenement in Valkenswaard wordt dit jaar al voor de 22ste keer gehouden en geniet steeds meer faam in de internationale golfwereld.

  1. Na twaalf jaar implantaten heeft Johanna (41) nu weer ‘eigen’ borsten: ‘Gevoel is terug’
    PREMIUM
    MET VIDEO

    Na twaalf jaar implanta­ten heeft Johanna (41) nu weer ‘eigen’ borsten: ‘Gevoel is terug’

    Op haar 29ste maakte Johanna Kok (41) de rigoureuze beslissing om haar borsten te laten verwijderen. Als drager van het BRCA1-gen, had ze zestig tot tachtig procent kans op een agressieve vorm van borst- of eierstokkanker. Twaalf jaar liep ze met silicone implantaten rond. ,,Die moésten eruit, het voelde niet goed.” Nu mag ze deelnemen aan een trial waarbij borsten gevormd worden met lichaamseigen weefsel. ,,Na twaalf jaar is het gevoel terug!”