Vanwege de langdurige overlast van de wegwerkzaamheden wordt de renovatie van de weg afgerond met het wassen van de ramen van alle huizen aan de Westerhovenseweg. Ook wethouder Theo Geldens helpt mee, bij een van de huizen op de Westerhovenseweg. Hij wordt fijntjes gewezen op wat plekjes door Josh van Steen (tweede van rechts).  Monic en Kees Pijs (op de achtergrond) kijken toe.
Volledig scherm
Vanwege de langdurige overlast van de wegwerkzaamheden wordt de renovatie van de weg afgerond met het wassen van de ramen van alle huizen aan de Westerhovenseweg. Ook wethouder Theo Geldens helpt mee, bij een van de huizen op de Westerhovenseweg. Hij wordt fijntjes gewezen op wat plekjes door Josh van Steen (tweede van rechts). Monic en Kees Pijs (op de achtergrond) kijken toe. © Kees Martens/DCI Media

Totale metamorfose voor Westerhovenseweg: ‘Herrie is weg, en ook de levensgevaarlijke bocht’

DOMMELEN - Na drie maanden zijn de bewoners van de Westerhovenseweg in Dommelen bevrijd van de zandbak voor de deur. Hun straat is geasfalteerd. Zaterdag kreeg elk gezin ter compensatie een tegoedbon voor een autowasbeurt. Ook kwam de glazenwasser langs om het zicht op de nieuwe weg weer wat helderder te krijgen.