De oprichters van V.O.T.E. Valkenswaard, vlnr. Rens Pijnenburg, Michael Martens, Aafje Roks, Robèr Coolen, Bas van Gorp en Joost Beerens.
Volledig scherm
De oprichters van V.O.T.E. Valkenswaard, vlnr. Rens Pijnenburg, Michael Martens, Aafje Roks, Robèr Coolen, Bas van Gorp en Joost Beerens. © Maarten Moonen

V.O.T.E. wil in Valkenswaard nieuw geluid laten horen: ‘Er moet weer positief over onze gemeente gesproken worden’

VALKENSWAARD - De nieuwe politieke partij V.O.T.E. wil in de gemeente Valkenswaard voor een ‘positief geluid’ gaan zorgen.

  1. Met 16 kinderen vertrokken de Verdonckjes uit Valkenswaard in 1955 naar Australië. Wie heeft er nog contact met dit gezin?

    Met 16 kinderen vertrokken de Verdonck­jes uit Valkens­waard in 1955 naar Australië. Wie heeft er nog contact met dit gezin?

    EINDHOVEN - Uit liefst achttien personen bestond het Valkenswaardse gezin Verdonck dat in 1955 naar Australië emigreerde. Hier bij vertrek op de foto vastgelegd door Frans van Mierlo. Hoe is het de gezinsleden vergaan aan de andere kant van de wereld? We komen via d.hoekstra@ed.nl graag in contact met mensen die meer informatie hebben. Kijk ook op ed.nl/oudedoos voor meer foto’s.