Een vorige editie van het Oktoberfest van Valkenswaard.
Volledig scherm
PREMIUM
Een vorige editie van het Oktoberfest van Valkenswaard. © Fotopersburo van de Meulenhof bv

Valkenswaard maakt zich op voor Oktoberfest

VALKENSWAARD - Bij het Oktoberfest van CV ‘Halluf Elluf’ krijgen Duitstalige muziek en staanplaatsen de absolute voorkeur. En jeugdige bezoekers worden met open armen ontvangen.

Bij het Valkenswaardse Oktoberfest 3.0 bepalen de vrouwen wat er gaat gebeuren. De mannen horen vervolgens wat er daadwerkelijk aangepakt moet worden. Voorzitter Carien Crijns met een brede lach: ,,Wij, de vier vrouwen, vormen het dagelijks bestuur. De mannen zijn bestuursleden met specifieke taken. En aan elk Oktoberfest proberen we samen iets extra’s toe te voegen”. De derde editie van het Oktoberfest in De Belleman in Dommelen is op zaterdag 5 oktober.

  1. Verwarring rond Het Klooster in Waalre: wat blijft over van het dorpshuisgevoel?

    Verwarring rond Het Klooster in Waalre: wat blijft over van het dorpshuis­ge­voel?

    WAALRE - Aan de onzekerheid rond Het Klooster in Waalre-dorp lijkt maar geen einde te komen. Wat blijft straks over van het echte dorpshuisgevoel? Zorgaanbieder Futuris wijzigt de koers en wil geen beheer meer doen in het monumentale pand, alleen de zorg voor de bewoners van de 22 appartementen. De vier investeerders de het gebouw kochten, moeten voor dat onderdeel dus op zoek naar een oplossing. Wellicht kunnen de verenigingen die het pand gebruiken straks niet veel meer verwachten dan een geopende deur en een koffieautomaat.