Volledig scherm
PREMIUM
De voormalige gemeentewerf in Valkenswaard © Nvt

‘Valkenswaard, zorg nou voor sociale huurwoningen op Emmalaan, Barentszstraat en Amundsenstraat’

VALKENSWAARD - Woningcorporatie Woningbelang wil zestig sociale huurwoningen bouwen op Amundsenstraat, Barentszstraat en de Emmalaan in Valkenswaard.  

De huisvester doet een dringend beroep op de lokale politiek om deze gemeentegrond voor haar doelgroep beschikbaar te stellen. Volgens directeur Rob Möhlmann van Woningbelang is er een grote en stijgende behoefte aan sociale huurwoningen. Zijn corporatie heeft becijferd dat er de komende jaren 260 bij zouden moeten komen in Valkenswaard. Zoals het er nu naar uitziet, worden die aantallen echter bij lange na niet gehaald. 

  1. Pannenkoeken bakken met je hart in Aalst, op Nationale Pannenkoekendag
    VIDEO

    Pannenkoe­ken bakken met je hart in Aalst, op Nationale Pannenkoe­ken­dag

    WAALRE - Op basisschool De Meent in Aalst werden vrijdag, op Nationale Pannenkoekendag, pannenkoeken in allerlei vormen en maten gebakken. In de keuken was het een vrolijke (jan)boel en er werden heel wat baksels ‘geflipt’. De zoete lekkernij werd deze dag door de leerlingen van groep 7 speciaal bereid voor 25 genodigden van de Stichting Met je Hart. Deze organisatie verbindt eenzame ouderen door ervoor te zorgen dat ze elkaar en andere mensen kunnen ontmoeten. Hoe je hieraan betekenis geeft, werd vrijdag duidelijk tijdens een vrolijke lunch.