Verwarde man (24) uit Bergeijk met mes aangehouden in Valkenswaard na waarschuwingsschot politie

VideoVALKENSWAARD - Een verwarde 24-jarige man uit Bergeijk, die maandagavond dreigend over straat liep met een mes, is aangehouden op de Van Linschotenstraat in Valkenswaard. De politie heeft daarbij een waarschuwingsschot gelost.

 1. Wat vertelde Ben in 1960 over de nieuwe stadsschouwburg voor Eindhoven?

  Wat vertelde Ben in 1960 over de nieuwe stads­schouw­burg voor Eindhoven?

  EINDHOVEN - In oktober 1960 bracht een Belgisch toneelgezelschap een bezoek aan Kunstcentrum Eindhoven. Op de foto geeft Ben Ullings uitleg over een maquette van de toekomstige stadsschouwburg waarvan Ullings ook de eerste directeur zou worden. Wie weet er meer over dit bezoek, het Kunstcentrum of Ben Ullings te vertellen, we horen het graag via d.hoekstra@ed.nl. Kijk ook op ed.nl/oudedoos voor meer foto’s.
 2. Regio wil Nuenen compenseren als distributiereuzen zijn tegen te houden: ‘Dit is zeer ongewenst’
  PREMIUM

  Regio wil Nuenen compense­ren als distribu­tie­reu­zen zijn tegen te houden: ‘Dit is zeer ongewenst’

  EINDHOVEN/NUENEN - De gemeenten in het Stedelijk Gebied Eindhoven (SGE) zijn bereid om in de buidel te tasten als Nuenen kan voorkomen dat er drie grote distributiecentra worden gebouwd op bedrijventerrein Eeneind-West. De Eindhovense wethouder Stijn Steenbakkers (Economie) heeft dat gezegd in reactie op zorgen die er ook in de Eindhovense politiek volop zijn over de Nuenense plannen.