De Helaasheid speelt vooral vooral muziek van dode zangers, zeggen ze zelf.
Volledig scherm
PREMIUM
De Helaasheid speelt vooral vooral muziek van dode zangers, zeggen ze zelf.

Voor een keer op het podium van De Hofnar: ‘sneuemannenpop’ van De Helaasheid

VALKENSWAARD - Moedeloze herfstmuziek met een gezonde dosis humor. Zo omschrijven de mannen van De Helaasheid hun muziek. Ze wonnen de pop-up wedstrijd van De Hofnar.

De mannen van De Helaasheid omschrijven hun muzikaal werk als ‘moedeloze herfstmuziek’. Tegelijk benadrukken zanger Theo Lexmond en trompettist Wil van Leeuwen dat hun nieuwe theateruitvoering niet alleen maar treurnis brengt. ,,Wij brengen stemmige, herfstige liedjes die geserveerd worden met een gezonde dosis humor.” De theatervoorstelling Avond van De Helaasheid is op 1 juni in theater De Hofnar.

  1. Verwarring rond Het Klooster in Waalre: wat blijft over van het dorpshuisgevoel?

    Verwarring rond Het Klooster in Waalre: wat blijft over van het dorpshuis­ge­voel?

    WAALRE - Aan de onzekerheid rond Het Klooster in Waalre-dorp lijkt maar geen einde te komen. Wat blijft straks over van het echte dorpshuisgevoel? Zorgaanbieder Futuris wijzigt de koers en wil geen beheer meer doen in het monumentale pand, alleen de zorg voor de bewoners van de 22 appartementen. De vier investeerders de het gebouw kochten, moeten voor dat onderdeel dus op zoek naar een oplossing. Wellicht kunnen de verenigingen die het pand gebruiken straks niet veel meer verwachten dan een geopende deur en een koffieautomaat.