Volledig scherm
Aanrijding Valkenswaard. © Bert Jansen

Vrouwen vechten ruzie uit op de weg in Dommelen: botsingen en vechtpartij terwijl kind toekijkt

UpdateVALKENSWAARD - Twee bestuursters hebben maandagmiddag een langer lopend conflict op de weg uitgevochten. Dat gebeurde op de Bergstraat in Dommelen. Daarbij zag een kind in een van de auto's alles gebeuren. De vrouwen achtervolgden elkaar en ze zouden ook een aantal keer tegen elkaar zijn aangereden. Na deze botsing ontstond er een vechtpartij tussen de 36-jarige vrouw uit Valkenswaard en een even oude inwoonster van Waalre.

Bij de laatste aanrijding botste een van de voertuigen tegen een lantaarnpaal. De vrouw die in die auto zat, is met onbekend letsel overgebracht naar het ziekenhuis.  Een meisje dat bij haar in de auto zat, kwam met de schrik vrij. De 36-jarige vrouw uit Waalre die niet gewond raakte,  is aangehouden voor verder onderzoek.

  1. Pannenkoeken bakken met je hart in Aalst, op Nationale Pannenkoekendag
    VIDEO

    Pannenkoe­ken bakken met je hart in Aalst, op Nationale Pannenkoe­ken­dag

    WAALRE - Op basisschool De Meent in Aalst werden vrijdag, op Nationale Pannenkoekendag, pannenkoeken in allerlei vormen en maten gebakken. In de keuken was het een vrolijke (jan)boel en er werden heel wat baksels ‘geflipt’. De zoete lekkernij werd deze dag door de leerlingen van groep 7 speciaal bereid voor 25 genodigden van de Stichting Met je Hart. Deze organisatie verbindt eenzame ouderen door ervoor te zorgen dat ze elkaar en andere mensen kunnen ontmoeten. Hoe je hieraan betekenis geeft, werd vrijdag duidelijk tijdens een vrolijke lunch.