Lisa van Kaathoven staat op punt van vertrek: ze heeft haar bus omgebouwd tot duurzame camper en trekt de wijde wereld in.
Volledig scherm
PREMIUM
Lisa van Kaathoven staat op punt van vertrek: ze heeft haar bus omgebouwd tot duurzame camper en trekt de wijde wereld in. © Kees Martens/DCI Media

Waalrese Lisa van Kaathoven (22) verwezenlijkt droom en trekt met zelfgemaakte camper de wijde wereld in

lisa camperWAALRE - Een half jaar lang was Lisa van Kaathoven bijna fulltime bezig om haar Mercedes Benz Sprinter om te bouwen tot camper. Eigenlijk had de Waalrese al eerder met haar TAO (wat zoveel betekent als De Weg en uitgesproken wordt als DAUW) door een ver vreemd buitenland willen toeren, maar de praktijk bleek weerbarstig. Nu lonkt dan toch de vrijheid.

  1. Jesse (18) bezorgt de krant: ‘Er is geen baantje waarmee ik zóveel verdien in zó weinig tijd’

    Jesse (18) bezorgt de krant: ‘Er is geen baantje waarmee ik zóveel verdien in zó weinig tijd’

    FIJNAART - Bij Jesse Kaufman (18) in Fijnaart gaat de wekker om kwart over vijf, zes dagen per week. Dan staat hij op om nog voor school begint de krant in het dorp te bezorgen. Vervelend om zo vroeg op te staan? ,,Helemaal niet. In het begin was het even wennen, maar nu maakt het me niet meer uit. Ik ben ongeveer anderhalf uur bezig en daarna heb ik de hele dag om te doen wat ik wil.”