Bianca Bruininx maakt goed gebruik van de  Waalrese Facebookgroep. Oprichter Pieter van Deursen, zijn zoon Liam en diens vriendjes Stijn en Floris helpen Bianca en haar dochter Tessa met het inladen van gratis hout.
Volledig scherm
Bianca Bruininx maakt goed gebruik van de Waalrese Facebookgroep. Oprichter Pieter van Deursen, zijn zoon Liam en diens vriendjes Stijn en Floris helpen Bianca en haar dochter Tessa met het inladen van gratis hout. © Sem Wijnhoven/DCI Media

Waalrese ruil-/weggeefsite duurzaam, noodzakelijk en lonend: ‘Voor een appel en een ei maak je iemand blij’

WAALRE - Een trampoline voor een fles wijn en een spijkerjasje voor een pak wasmiddel. Geïnteresseerd in 15 vierkante meter terrastegels? Dan mogen die gratis worden opgehaald. Deze week tikte de website Waalre-Gratis/Te ruil/Te leen/Weggeef/Gevraagd de 7000 leden aan. 

  1. Birgitte vond MAFS-deelname topervaring, ondanks mismatch en nare reacties: ‘Ik heb er zeker geen spijt van’
    PREMIUM
    met video

    Birgitte vond MAFS-deelname toperva­ring, ondanks mismatch en nare reacties: ‘Ik heb er zeker geen spijt van’

    OSS - Het was een avontuur dat ze niet had willen missen, zegt de Osse Birgitte van der Velden (52) over haar deelname aan het tv-programma Married At First Sight. Alleen maar leuk was het echter niet: de reacties op sociale media gingen erg ver, met afgelopen donderdag een doodsbedreiging als dieptepunt. Toch is Birgitte door haar deelname positiever over het huwelijk gaan denken.