Volledig scherm
PREMIUM
Louis Cuijpers, kermismeester van Borkel en Schaft © Bert Jansen/fotomeulenhof

Wat moet de kermis van Borkel en Schaft zonder Louis Cuijpers?

BORKEL EN SCHAFT - Vakantiedagen opnemen op je werk om een kermis te organiseren, je moet het maar willen. Voor Louis Cuijpers, kermismeester in Borkel en Schaft, is het inmiddels al tien jaar de gewoonste zaak van de wereld.

Quote

Ik had zelf niet in de gaten dat het alweer tien jaar geleden was dat ik begon

Louis Cuijpers

,,Ik had zelf niet in de gaten dat het alweer tien jaar geleden was dat ik begon”, vertelt Cuijpers. Nadat de kermis in Borkel en Schaft tien jaar geleden een stille dood leek te sterven, besloot hij om zijn schouders eronder te zetten om de kermis nieuw leven in te blazen. Inmiddels wordt de succesvolle kermis in Borkel en Schaft als voorbeeld genomen voor andere kleine kernen in de regio. Volgens zijn compagnon Petri Maas reden genoeg om hem eens in het zonnetje te zetten.

  1. Politie: bende schoonzoon Otto zat achter lab in Hechtel-Eksel waar drie jonge mannen omkwamen
    PREMIUM

    Politie: bende schoonzoon Otto zat achter lab in Hech­tel-Ek­sel waar drie jonge mannen omkwamen

    EINDHOVEN - De politie heeft in Tiel, Culemborg en Geffen dinsdagmorgen opnieuw vier verdachten aangehouden in het onderzoek naar een groot drugsnetwerk waarvan ook de schoonzoon van No Surrender-oprichter Klaas Otto deel zou uitmaken. Het gaat om mannen van respectievelijk 37, 38, 62 en 59 jaar. De bende is volgens de politie onder meer verantwoordelijk voor het drugslab in het Belgische Hechtel-Eksel waar in januari drie jonge laboranten uit Eindhoven en Valkenswaard om het leven kwamen.