Volledig scherm
PREMIUM
© Jean Pierre Reijnen

Wethouder Kees Marchal van Valkenswaard heeft wat uit te leggen na onjuiste info

VALKENSWAARD - CDA-wethouder Kees Marchal van Valkenswaard heeft wat uit te leggen na een onjuiste uitspraak die hij deed in het debat rondom de nieuwe ontsluitingsweg bij het Eurocircuit en de Mgr. Smetsstraat in Dommelen. 

Het was een boude bewering die Marchal deed tijdens de laatste raadsvergadering: ,,De Raad van State is, als ik dat populair mag zeggen, geschrokken van haar eigen uitspraak en vraagt weer een keer advies aan de Advocaat Generaal van het Europees Hof.”

  1. Verwarring rond Het Klooster in Waalre: wat blijft over van het dorpshuisgevoel?

    Verwarring rond Het Klooster in Waalre: wat blijft over van het dorpshuis­ge­voel?

    WAALRE - Aan de onzekerheid rond Het Klooster in Waalre-dorp lijkt maar geen einde te komen. Wat blijft straks over van het echte dorpshuisgevoel? Zorgaanbieder Futuris wijzigt de koers en wil geen beheer meer doen in het monumentale pand, alleen de zorg voor de bewoners van de 22 appartementen. De vier investeerders de het gebouw kochten, moeten voor dat onderdeel dus op zoek naar een oplossing. Wellicht kunnen de verenigingen die het pand gebruiken straks niet veel meer verwachten dan een geopende deur en een koffieautomaat.