Grote drukte tijdens Ameezing Valkenswaard.
Volledig scherm
PREMIUM
Grote drukte tijdens Ameezing Valkenswaard. © Fotopersburo van de Meulenhof bv

Zingen en ontmoeten tijdens Ameezing Valkenswaard

VALKENSWAARD - In een bomvol Frans van Bestpark zongen zondagavond bezoekers aan de achtste editie van Ameezing Valkenswaard de longen uit het lijf. 

De ietwat verlaten terrassen op de Markt verraden de grote hoeveelheid bezoekers bij het jaarlijkse meezingfestival aan de andere kant van het centrum. Daar lijkt dan ook een groot deel van Valkenswaard aanwezig te zijn. Het grote podium, de vele foodstands en de gezellige lampen tussen de bomen in het Frans van Bestpark zorgen voor een ultiem festivalgevoel. 

  1. Verwarring rond Het Klooster in Waalre: wat blijft over van het dorpshuisgevoel?

    Verwarring rond Het Klooster in Waalre: wat blijft over van het dorpshuis­ge­voel?

    WAALRE - Aan de onzekerheid rond Het Klooster in Waalre-dorp lijkt maar geen einde te komen. Wat blijft straks over van het echte dorpshuisgevoel? Zorgaanbieder Futuris wijzigt de koers en wil geen beheer meer doen in het monumentale pand, alleen de zorg voor de bewoners van de 22 appartementen. De vier investeerders de het gebouw kochten, moeten voor dat onderdeel dus op zoek naar een oplossing. Wellicht kunnen de verenigingen die het pand gebruiken straks niet veel meer verwachten dan een geopende deur en een koffieautomaat.