Campingbaas Frank van de Ven en zijn zoon Reinier bij een aantal van de nieuwe chalets op camping De Dommelvallei in Borkel en Schaft.
Volledig scherm
Campingbaas Frank van de Ven en zijn zoon Reinier bij een aantal van de nieuwe chalets op camping De Dommelvallei in Borkel en Schaft. © archieffoto DCI Media

Zorgen in buurt om uitbreidingsplan Dommelvallei in Borkel en Schaft

VALKENSWAARD - Omwonenden van De Dommelvallei in Borkel en Schaft maken zich zorgen om de uitbreidingsplannen die de camping heeft. De bewoners vinden dat met de uitbreiding de leefbaarheid in de buurt onder druk komt te staan.

 1. Loodgieters en dakdekkers hebben handen vol aan vertrek Koning Winter: ‘Eerst kapotte cv, nu lekkages en gesprongen leidingen’
  PREMIUM

  Loodgie­ters en dakdekkers hebben handen vol aan vertrek Koning Winter: ‘Eerst kapotte cv, nu lekkages en gesprongen leidingen’

  VALKENSWAARD/EINDHOVEN/HELMOND - Waren het de afgelopen dagen voornamelijk haperende cv-ketels waaraan installatiebedrijven hun handen vol hadden, nu ontploffen bij loodgieters en dakdekkers de telefoons en mailboxen door gesprongen waterleidingen en lekkende daken. Want Koning Winter heeft dan wel zijn biezen gepakt, hij zorgt bij velen nog voor onaangename verrassingen.
 2. Rovend Roemeens duo gaat ‘ontzettend lomp’ te werk in Nederland: ‘Omdat het hier het minste pijn doet’
  PREMIUM

  Rovend Roemeens duo gaat ‘ontzettend lomp’ te werk in Nederland: ‘Omdat het hier het minste pijn doet’

  DEN BOSCH - De ene Roemeen had het tijdens een verhoor eens aan een politieman gevraagd: weten jullie waarom Oost-Europeanen vaak inbreken in Nederland? Omdat het hier het minste pijn doet. Of hij soms bedoelde dat in Nederland de straffen relatief laag zijn, wilde officier van justitie Paul Visser vrijdag weten. Ja, was het antwoord, op de rechtszitting in Den Bosch.
 3. Klassenstrijd op het Were Di in Valkenswaard om zoveel mogelijk kilometers te maken

  Klassen­strijd op het Were Di in Valkens­waard om zoveel mogelijk kilometers te maken

  VALKENSWAARD - Op de Valkenswaardse scholengemeenschap Were Di woedt deze week een strijd. Het is een strak georganiseerde sportieve competitie die per klas per leerjaar en per vaksectie is opgezet. Tijdens deze sportchallenge, die zeven aaneengesloten dagen duurt, gaan zowel de leerlingen als de medewerkers van de school, dagelijks tussen 07.00 uur en het moment dat de avondklok 21.00 uur slaat, zoveel mogelijk kilometers maken.
 1. Samenvatting | PSV moet genoegen nemen met een gelijkspel tegen Ajax na late treffer Tadic
  PREMIUM
  VIDEO

  Samenvat­ting | PSV moet genoegen nemen met een gelijkspel tegen Ajax na late treffer Tadic

  28 februari
 2. Caravan brandt volledig uit bij woonwagenkamp in Asten
  Play

  Caravan brandt volledig uit bij woonwagen­kamp in Asten