Kees Dekkers wil op de hoek Westerhovenseweg-Mgr. Smetsstraat in Dommelen geen fietsersoversteek. Hij maakt zich zorgen over de veiligheid van de fietsers.
Volledig scherm
Kees Dekkers wil op de hoek Westerhovenseweg-Mgr. Smetsstraat in Dommelen geen fietsersoversteek. Hij maakt zich zorgen over de veiligheid van de fietsers. © Jean Pierre Reijnen/DCI Media

Zorgen over veiligheid van fietsers in Dommelen

DOMMELEN -  Vrijwilliger bij VVN, Kees Dekkers, maakt zich zorgen over de veiligheid van fietsers  door Dommelen, door de aanleg van de Westparallel om het dorp heen. Het eerste stuk van die nieuwe weg is bijna klaar.

 1. Minder overlast door mensen met ‘onbegrepen gedrag’; Wijk-GGD’er in Veldhoven en Waalre mag blijven
  PREMIUM

  Minder overlast door mensen met ‘onbegrepen gedrag’; Wijk-GGD’er in Veldhoven en Waalre mag blijven

  VELDHOVEN/WAALRE - Eropaf. Dat is voor de wijk-GGD’ers van de gemeenten Waalre en Veldhoven dé manier van werken. Tussen januari en november vorig jaar hebben Kirsten Peek en Joep Gorissen hun ‘outreachende’ benaderingswijze 247 keer in de praktijk gebracht. Met de behaalde resultaten is het nut en de noodzaak van de betrekkelijk nieuwe functie bewezen. In beide gemeenten is de post ‘wijk-GGD’er’ in de reguliere begroting opgenomen. In Eindhoven loopt eenzelfde pilot.
 1. Tiktokmeester Martijn doet met zijn klas mee aan de Ramadan
  Play

  Tiktokmees­ter Martijn doet met zijn klas mee aan de Ramadan

 2. Wel kaas maar geen textiel te koop op de markt: 'Ik vind het belachelijk'
  Play

  Wel kaas maar geen textiel te koop op de markt: 'Ik vind het belache­lijk'