1. De 8 favoriete plekjes van comedian Jeroen Verdick (32): “Met mijn plusdochter beleefde ik hier een toffe eerste ‘speeldate’”
  PREMIUM
  Lommel

  De 8 favoriete plekjes van comedian Jeroen Verdick (32): “Met mijn plusdoch­ter beleefde ik hier een toffe eerste ‘speeldate’”

  Hij was voice-over bij ‘Love Island’, raakte bekend als copresentator van ‘Hoe zal ik het zeggen’ én mag zich sinds kort ook komiek met een eerste zaalshow noemen. Jeroen Verdick (32), bekend om zijn Kempische accent, koos er een jaar geleden voor om de liefde te volgen naar het Limburgse Lommel. “Een keuze waar ik nog geen moment spijt van heb gehad.” Jeroen toont ons zijn 8 favoriete plekjes in Limburg.
 1. Opvoedingswinkel Noord-Limburg blaast 10 kaarsjes uit: “Het is heel normaal om vragen of twijfels te hebben over opvoeding”
  Pelt

  Opvoedings­win­kel Noord-Lim­burg blaast 10 kaarsjes uit: “Het is heel normaal om vragen of twijfels te hebben over opvoeding”

  “Opvoeden is geen exacte wetenschap, er bestaat geen handleiding voor”, klinkt het bij de Noord-Limburgse opvoedingswinkel die dit jaar zijn tiende verjaardag viert. Dat ging vandaag gepaard met een feestelijke receptie waarop alle partners bedankt werden, teruggeblikt werd naar de voorbije tien jaar, maar vooral ook gekeken werd naar de toekomst: “We zijn ervan overtuigd dat er nieuwe uitdagingen op ons af gaan komen, maar dat we in ons partnerschap een mooi aanbod zullen kunnen bieden.”