Volledig scherm
© Bert Jansen

Auto op zijn kop in de sloot na botsing met vrachtwagen op Bergeijksedijk in Valkenswaard (video)

VALKENSWAARD - Een vrachtwagen en een personenauto zijn vrijdag aan het einde van de ochtend op elkaar geklapt. Dat gebeurde op de Bergeijksedijk tussen Borkel en Bergeijk. De auto is door de klap op zijn kop in de sloot beland.

De personenauto haalde een andere auto in en klapte daarbij frontaal op de tegemoetkomende vrachtwagen. De brandweer is ter plaatse om de automobilist uit de auto te bevrijden. Voor de slachtoffers is ook een traumahelikopter geland.

De vrachtwagen staat dwars over de weg. Het is nog niet duidelijk hoe het met de vrachtwagenchauffeur is.

Inhalen op de weg is niet toegestaan, alleen tractoren mogen gepasseerd worden.

Volledig scherm
© Bert Jansen
Volledig scherm
© Bert Jansen
Volledig scherm
© Bert Jansen
Volledig scherm
© Bert Jansen
Een vrachtwagen en een personenauto zijn vrijdag aan het einde van de ochtend op elkaar geklapt. Dat gebeurde op de Bergeijksedijk in een flauwe bocht. De auto is door de klap op zijn kop in de sloot beland.
  1. Eindhoven meeste winkelleegstand van de vijf grote steden
    Interactieve graphic

    Eindhoven meeste winkelleegstand van de vijf grote steden

    EINDHOVEN - Van de vijf grootste gemeenten in Nederland kampt Eindhoven met de meeste leegstand van winkelpanden. Daar staat 10% van het winkeloppervlak leeg. Grote boosdoener is het 15.000 vierkante meter tellende pand van V&D dat in 2016 sloot. Ook Helmond kampt met veel leegstand (11,5%). Koploper in de regio is Reusel-De Mierden waar 26 procent leegstaat. Tussen 2009 en 2010 steeg het leegstandspercentage daar van 2,4 procent naar 20,2 procent.

Valkenswaard e.o.