Volledig scherm
© Thinkstock

Bijeenkomsten in Valkenswaard voor ouders van kinderen met autisme en ADHD

VALKENSWAARD - Stichting Zelfhulp Netwerk Zuidoost Brabant houdt vanaf woensdag 18 januari maandelijks bijeenkomsten voor ouders van kinderen met autisme en ADHD.

Veel ouders van een kind met autisme voelen zich regelmatig alleen; er gaat veel tijd en energie in de zorg voor de kinderen zitten. Mensen kunnen nu elke derde woensdagochtend van de maand in ontmoetingscentrum De Belleman, Bruninckxdal 2, ervaringen delen en andere ouders ontmoeten. De samenkomsten duren van 09.30 tot 11.30 uur, aanmelden is niet nodig. Meer info over de gratis te bezoeken bijeenkomsten is per e-mail, telefonisch via 040-2118328 en via de website van de organisatie te verkrijgen.

  1. Meeste voetbalclubs beschikken over AED, maar aanschaf alleen is niet genoeg

    Meeste voetbalclubs beschikken over AED, maar aanschaf alleen is niet genoeg

    EINDHOVEN - Bij voetbalclub Waalre is het deze zaterdagochtend even zoeken naar de AED. De elektrische defibrillator hangt niet in de kantine. Bij de kleedkamers, in een gebouwtje verderop, is alleen een EHBO-kist te vinden. Telefonische navraag bij voorzitter Toon Lavrijssen leert dat het levensreddende apparaat aan de buitenkant van de nabijgelegen sporthal hangt, op zo'n honderd meter van de voetbalvelden. Je moet het maar net weten.

Valkenswaard e.o.