Volledig scherm

Koninklijke onderscheiding voor Sjaak Noordermeer

VALKENSWAARDAl ruim veertig jaar zet Sjaak Noordermeer zich in voor de rallycross op het Valkenswaardse Eurocircuit. Mede onder zijn leiding is het Eurocircuit uitgegroeid tot een internationale accommodatie voor de autosport. Voor al zijn werkzaamheden ontving Sjaak Noordermeer zaterdag 10 september uit handen van burgemeester Anton Ederveen van Valkenswaard een Koninklijke onderscheiding. Hij werd benoemd tot Ridder in de Orde van Oranje-Nassau.

Sjaak Noordermeer was onder meer tien jaar vrijwilliger bij de Nederlandse Rallycross Vereniging. Aansluitend werd hij in 1983 voorzitter van die overkoepelende organisatie. Van 1983 tot 2000 was Noordermeer ook voorzitter van de Stichting Exploitatie Eurocircuit. Onder zijn leiding is het Valkenswaard Eurocircuit uitgegroeid tot een multifunctioneel evenemententerrein.

  1. Koninklijke onderscheiding 
voor Rinus Damen en Pieter Mikkers uit Valkenswaard

    Koninklijke onderscheiding voor Rinus Damen en Pieter Mikkers uit Valkenswaard

    VALKENSWAARD - De ADA-bestuursleden Rinus Damen en Pieter Mikkers uit Valkenswaard zijn beiden benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau. Ze ontvingen deze koninklijke onderscheiding zondagmiddag uit handen van de Valkenswaardse burgemeester Anton Ederveen tijdens de receptie van de jubilerende carnavalsvereniging Anders Dan Anders(ADA). Voor medebestuurslid Hennie Rijksen was er de gemeentelijke cultuurpenning.

Valkenswaard e.o.