Volledig scherm
De woning op het vakantiepark waar het zaterdagmiddag mis ging. © Bert Jansen

Man en vrouw naar ziekenhuis na steekincident op vakantiepark in Valkenswaard

VALKENSWAARD - Twee personen zijn gewond geraakt bij een steekincident in een woning op vakantiepark Brugse Heide aan de Maastrichterweg in Valkenswaard. Dat gebeurde rond 17.20 uur, nadat een ruzie tussen een man en een vrouw uit de hand liep.

Een traumahelikopter en ambulances werden met spoed opgeroepen. De man is direct ter controle naar het ziekenhuis gebracht. De vrouw is ter plekke behandeld, maar moest later alsnog naar het ziekenhuis.

De politie onderzoekt wat er precies is gebeurd en spreekt getuigen in de omgeving.

Gasten niets gemerkt

Marcel van Aert van het vakantiepark wil niet veel kwijt over het incident. Hij zegt dat gasten er niets van gemerkt hebben en dat er dus ook geen sprake is geweest van paniek of onrust. Over toedracht van de steekpartij of achtergrond van het echtpaar zegt hij ook liever niets. ,,De politie onderzoekt de zaak nog. Het lijkt me niet verstandig dat ik nu iets zeg."

Op vakantiepartij Brugse Heide zijn mobile homes en chaletjes te huur. Er is ook een kampeerdeel voor tenten en caravans. De huisjes worden veel gehuurd door Poolse werknemers. Op het parkeerterrein staan veel Poolse busjes van een Venlo's uitzendbureau. 

ED gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement