Volledig scherm
Een bestuurder raakte gewond op de Peedijk in Borkel en Schaft nadat hij tegen een boom botste. © Bert Jansen

Man gewond na botsing tegen boom op Peedijk in Borkel en Schaft (video)

VALKENSWAARD - Een bestuurder is in de nacht van zaterdag op zondag gewond geraakt nadat hij met zijn auto tegen een boom was gereden op de Peedijk in Borkel en Schaft. Dat gebeurde iets na middernacht. Er werd een traumahelikopter opgeroepen om assistentie te verlenen.

De man is door de brandweer uit zijn voertuig bevrijd, en per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd.

Er was geen ander voertuig betrokken bij het ongeval.

Volledig scherm
Een bestuurder raakte gewond op de Peedijk in Borkel en Schaft nadat hij tegen een boom botste. © Bert Jansen
Een bestuurder is in de nacht van zaterdag op zondag gewond geraakt nadat hij met zijn auto tegen een boom was gereden op de Peedijk in Borkel en Schaft.
  1. Aantal wanbetalers zorgpremie flink gedaald
    Interactieve graphic

    Aantal wanbetalers zorgpremie flink gedaald

    REGIO - In een jaar tijd is het aantal wanbetalers van de zorgpremie met maar liefst 11 procent gedaald, blijkt uit door het CBS vrijgegeven cijfers van het Zorginstituut Nederland. Dat komt vooral door een versoepeling van de regels en niet zozeer doordat mensen beter in staat zijn voor hun zorgverzekering te betalen. Met name in het zuiden van Nederland heeft een stevige daling ingezet. In een aantal grotere gemeenten in het zuiden - Eindhoven, Tilburg, Den Bosch, Roermond, Middelburg - was eind 2016 zelfs sprake van ruim twintig procent minder wanbetalers dan een jaar eerder.

Valkenswaard e.o.