Volledig scherm
Politie zoekt naar man in Dommelen © Bert Jansen

Meisje (16) in Dommelen aangevallen door man met een mes (video)

DOMMELEN - Een zestienjarig meisje zegt donderdagavond aangevallen te zijn door een man nadat zij in Dommelen uit de bus stapte. De man zou uit een bosje tevoorschijn zijn gesprongen en de vrouw in haar buik hebben gestoken.
Zij raakte daarbij oppervlakkig gewond.

Het voorval gebeurde even na 19.30 uur in de buurt van de Damianusdreef en de Boekweitbeemd. Een snel via Burgernet verspreid signalement van de dader leverde de politie donderdagavond nog niets op. De dader is volgens het meisje een man met een stevig postuur en zo’n 1.80 meter lang. Hij droeg een zwarte capuchontrui.

Onderzoek
De politie zette donderdagavond 2 plekken in Dommelen af voor onderzoek. Het ging om een grasveld aan de Boekweitbeemd en de plek rond de bushalte aan de Damianusdreef ter hoogte van de Vlasserwei, zo’n 750 meter verderop. Uit een eerste verklaring van het slachtoffer blijkt dat de man mogelijk eerder contact met het meisje heeft gezocht. Iets dat de politie verder onderzoekt.

Geen getuigen
Tot nu toe heeft geen enkele getuige van het incident zich gemeld. Mensen met informatie worden verzocht om contact op te nemen met de politie.

Volledig scherm
Politie zoekt naar man in Dommelen © Bert Jansen
Volledig scherm
Politie zoekt naar man in Dommelen © Bert Jansen
Volledig scherm
Politie op zoek naar man met wapen in Valkenswaard © Bert Jansen
Een jonge vrouw is donderdagavond aangevallen door een man nadat zij in Dommelen uit de bus stapte. De man sprong uit een bosje tevoorschijn en stak de vrouw in haar buik. Zij raakte daarbij lichtgewond maar hoefde uiteindelijk niet naar het ziekenhuis.
ED gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement