Volledig scherm
Werk van Van Neer

Miriam van Neer-Maas exposeert in Valkenswaard

VALKENSWAARD - De schilderijen van Miriam van Neer-Maas zijn tot en met zaterdag 28 januari bij zorgcentrum Taxandria te zien. De meeste werken zijn gemaakt met acrylverf.

Van Neer-Maas volgde lessen op de schilderschool van Theo Kappé. Op haar werken zijn onder meer vogels, vlinders, bloemen en landschappen te zien. "Het schilderen geeft mij de kans om echt te focussen en me te verbinden met mijzelf en het schilderstuk. Ik wil mij hier zeker verder in ontwikkelen", weet ze.

De expositie is dagelijks van 09.30 tot 16.30 uur te bezichtigen op Van de Venstraat 15 in Valkenswaard. De toegang is gratis.

  1. Aantal wanbetalers zorgpremie flink gedaald
    Interactieve graphic

    Aantal wanbetalers zorgpremie flink gedaald

    REGIO - In een jaar tijd is het aantal wanbetalers van de zorgpremie met maar liefst 11 procent gedaald, blijkt uit door het CBS vrijgegeven cijfers van het Zorginstituut Nederland. Dat komt vooral door een versoepeling van de regels en niet zozeer doordat mensen beter in staat zijn voor hun zorgverzekering te betalen. Met name in het zuiden van Nederland heeft een stevige daling ingezet. In een aantal grotere gemeenten in het zuiden - Eindhoven, Tilburg, Den Bosch, Roermond, Middelburg - was eind 2016 zelfs sprake van ruim twintig procent minder wanbetalers dan een jaar eerder.

Valkenswaard e.o.