Volledig scherm
Het Tros Muziekfeest

Publiek viert feest ondanks flinke regenbui bij AvroTros Muziekfeest in Valkenswaard (video)

VALKENSWAARD - Een nieuwe wolkbreuk weerhield honderden fans van Django Wagner, Gerard Joling, Jannes en een blik vol andere volkszangers er dinsdagavond niet van hun kelen schor te zingen op een bomvolle Markt in Valkenswaard. Daar vond het strak geregisseerde muziekfestijn van de TROS en de AVRO 'Sterren Muziekfeest op het Plein' plaats.

Sommige bezoekers hadden het plein al vroeg op de dag opgezocht, om een plekje aan het podium te bemachtigen en niets van hun held te missen. Anderen verdrongen elkaar bij de artiestenfoyer, waar ze met hun held op de foto konden gaan. De registratie van het muziekfeest wordt binnenkort op tv uitgezonden.

Volledig scherm
Bezoekers van het Tros Muziekfeest
Volledig scherm
© Kees Martens/fotomeulenhof
Volledig scherm
© Kees Martens/fotomeulenhof
Volledig scherm
© Kees Martens/fotomeulenhof
Een nieuwe wolkbreuk weerhield honderden fans van Django Wagner, Gerard Joling, Jannes en een blik vol andere volkszangers er dinsdagavond niet van hun kelen schor te zingen op een bomvolle Markt in Valkenswaard. Daar vond opnames voor 'Sterren Muziekfeest op het Plein' plaats.
  1. Aantal wanbetalers zorgpremie flink gedaald
    Interactieve graphic

    Aantal wanbetalers zorgpremie flink gedaald

    REGIO - In een jaar tijd is het aantal wanbetalers van de zorgpremie met maar liefst 11 procent gedaald, blijkt uit door het CBS vrijgegeven cijfers van het Zorginstituut Nederland. Dat komt vooral door een versoepeling van de regels en niet zozeer doordat mensen beter in staat zijn voor hun zorgverzekering te betalen. Met name in het zuiden van Nederland heeft een stevige daling ingezet. In een aantal grotere gemeenten in het zuiden - Eindhoven, Tilburg, Den Bosch, Roermond, Middelburg - was eind 2016 zelfs sprake van ruim twintig procent minder wanbetalers dan een jaar eerder.

Valkenswaard e.o.