Volledig scherm
© Thinkstock

Sportpenning Valkenswaard voor voorzitter van modelvliegclub

VALKENSWAARD - Voorzitter Cees de Vries van modelvliegclub Valkenswaard is zondag 20 november onderscheiden met de gemeentelijke sportpenning voor zijn verdiensten voor de club.

De Vries is sinds 1981 voorzitter en heeft op organisatorisch gebied veel voor de modelvliegclub betekend. Dat was voor B en W reden om hem de sportpenning toe te kennen. Die werd uitgereikt door wethouder Buiter tijdens een feestmiddag van de club in café Oranjeboom in Valkenswaard.

  1. Aantal wanbetalers zorgpremie flink gedaald
    Interactieve graphic

    Aantal wanbetalers zorgpremie flink gedaald

    REGIO - In een jaar tijd is het aantal wanbetalers van de zorgpremie met maar liefst 11 procent gedaald, blijkt uit door het CBS vrijgegeven cijfers van het Zorginstituut Nederland. Dat komt vooral door een versoepeling van de regels en niet zozeer doordat mensen beter in staat zijn voor hun zorgverzekering te betalen. Met name in het zuiden van Nederland heeft een stevige daling ingezet. In een aantal grotere gemeenten in het zuiden - Eindhoven, Tilburg, Den Bosch, Roermond, Middelburg - was eind 2016 zelfs sprake van ruim twintig procent minder wanbetalers dan een jaar eerder.

Valkenswaard e.o.