De taxi van 'Onbeperkt aan de Slag' stond woensdag op de Markt in Valkenswaard. De organisatie is bezig met een campagne om mensen met een beperking te koppelen aan een werkgever.
Volledig scherm
De taxi van 'Onbeperkt aan de Slag' stond woensdag op de Markt in Valkenswaard. De organisatie is bezig met een campagne om mensen met een beperking te koppelen aan een werkgever. © FotoMeulenhof

Taxitoer in Valkenswaard voor werkzoekenden met een beperking

VALKENSWAARD - Werkzoekenden met een arbeidsbeperking zichtbaar maken, dát is het doel van 'Onbeperkt aan de Slag'. Door middel van een Taxitoer door Zuid-Nederland hopen de organisatoren ook deze regio's bekend te maken met dit concept. Woensdag bezocht de toer Valkenswaard.

0 reacties

  1. Mijn moeder (75) slikt al jaren elke dag vijftien pillen, zijn die echt allemaal nodig?
    lezersvraag

    Mijn moeder (75) slikt al jaren elke dag vijftien pillen, zijn die echt allemaal nodig?

    Passen de medicijnen die je slikt nog wel bij jou? Want van sommige neemt de werking af, of er zijn pillen gekomen met minder bijwerkingen. Als je je zorgen maakt om je vader of moeder dan kan het zeker geen kwaad om de medicatie met je apotheker of huisarts te bekijken, zegt apotheker Sander van den Bogert. In deze rubriek beantwoorden onze deskundigen elke week een lezersvraag over relaties, gezondheid, voeding en andere onderwerpen.