Volledig scherm
© Thinkstock

Wethouder: Een dezer dagen uitsluitsel over wellness in Valkenswaard

VALKENSWAARD - Wethouder Egbert Buiter verwacht snel duidelijkheid over plan voor de wellness op sportpark Den Dries in Valkenswaard. Een definitief 'nee', dat heeft wethouder Egbert Buiter nog niet gehoord voor het beoogde nieuwe wellnesscomplex.

Maar uit telefonisch contact vorige week is hem wel duidelijk geworden dat 'de initiatiefnemer overweegt, om het initiatief te beëindigen'. "Dat is een overweging van hem. Ik heb nog steeds geen uitsluitsel. Ik verwacht dat een dezer dagen officieel op schrift te krijgen. Dat zou betekenen dat we tot een formele afwerking komen."

De conclusie van Ruud van Dijk (VL) dat het saunaplan dus niet doorgaat, vond Buiter echter te kort door de bocht. "Ik heb gezegd dat de initiatiefnemer overwéégt het te beëindigen, ze zijn zich aan het beraden of het definitief wordt beëindigd."

De wellness kwam donderdagavond terloops in de gemeenteraad aan bod na een vraag van Valkenswaard Lokaal over de gang van zaken rond het saunaproject.

De plannen voor het beoogde wellnesscomplex aan de Pastoor Heerkensdreef werden eerder dit jaar gepresenteerd. Initiatiefnemers John Pasveer en Twan Veraa besloten twee maanden terug het project een halfjaar 'on hold' te zetten. Ze gaven destijds aan de economische haalbaarheid nog eens nader te willen onderzoeken.

ED gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement